Vrijdag 3 december, vandaag vieren we Sinterklaas op school. Normaal gesproken wachten we buiten met alle kinderen, juffen, meester en ouders op de Sint en zijn Pieten. Helaas vanwege corona zijn er regels en zijn we ontzettend blij dat we Sinterklaas op school mogen verwelkomen. 
We begonnen de ochtend in eigen klassen. Maar werden rond 08:45 toch al wakker getoeterd door 2 Pieten op scooters. Tot grote verbazing van de kinderen reden zijn gewoon met scooter en al het gebouw binnen. Dan staat er zomaar een toeterende Piet op een scooter in je klaslokaal. 

Wat gezellig! Wat een feest en wat een prachtige surprises zijn er gemaakt! Al met al was het een pracht feest voor de kinderen!

Sint 2

Sinterklaas zat op het podium en zo kon er evengoed zoveel waar mogelijk 1.5m afstand gehouden worden. Wat heeft de Sint genoten van onze kinderen. Je weet natuurlijk nooit wat je als antwoord krijgt als je een vraag stelt. Pleun de Groot uit groep 6 had met haar rekensom een Piet toch mooi even te pakken. Die moest even 2 keer nadenken en trok uiteindelijk aan het kortste eindje. 

Sint 2

We hopen dat ons volgende Sinterklaasfeest weer echt gevierd kan worden zoals we dit gewend zijn op de Lubertischool. 

Samen met elkaar, met ouders ...............en zonder Corona!  Hoopt u met ons mee?