Helaas ging ons schoolkamp niet door, maar de juffen hebben gezorgd voor een leuke schoolkamp dag!
We moesten een rauw ei meenemen, anders mochten we het lokaal niet in. Er was 1 ei helaas in de gang gesneuveld.

We hebben een escaperoom gedaan, we moesten in groepjes goed samenwerken. Als we een opdracht goed hadden kregen we een stokje. Op dit stokje stonden letters, waarmee we een zin konden maken. Na 60 minuten was de tijd voorbij en moest iedereen puzzelen met de verdiende stokjes.
We vonden de sleutel om de kist te openen. We hebben nog iets vrijgelaten, maar wat wisten we niet.

We vonden ook de sleutel van de gymzaal, waar we een tikspel hebben gedaan en mensenlijke torens hebben gebouwd.
Er zijn allemaal leuke foto's gemaakt en we waren heel trots op iedereen dat het gelukt was.

Tussen de middag hebben we een tosti en een broodje knakworst gegeten. Daarna zijn we wezen oefenen voor de bonte ochtend, hebben we nog even buiten gespeeld en om 17:30 konden we aan tafel. We zaten met zijn allen aan een tafel voor Italiaans buffet. Pizza, pasta, brood, komkommer en smeersels. Zelfs waren er garnalen, die mocht je proeven, zodat je weet of je dit lekker vind.

Na het eten hadden een paar kinderen afwasdienst en de rest kon naar buiten. We hebben nog slagbal gespeeld en daarna gingen we Weerwolven spelen.
Het was heel gezellig met zijn alle in de kring, met kaarsjes op tafel.

Juf Janice kwam daarna verkleed naar binnen om ons op te halen voor het nachtspel. Er waren verschillende monsters losgelaten op het schoolplein en ieder moest met een groepje langs om opdrachten te doen. Er was een heks met lichtjes waar we het woord HEKS mee moesten maken. Er was een monster met een Quiz. We mochten niet praten, maar moesten aanwijzen met onze voeten bij het goede antwoord. Er was een haai, waar we een poppenkast spel moesten spelen. Het voelen was ook erg vies, het bleek macaroni te zijn waar je met je hand in moest. Onze eieren hebben we ook teruggevonden, maar waren deze allemaal stuk. We moesten nep eieren zoeken tussen onze kapotte eieren. Dit voelde erg vies en het stonk. Er was ook een rookmachine en er stonden grafstenen tussen de duintjes. Het was erg eng in het begin, maar later was het echt heel erg leuk.

Om 22:00 was het af en werden we opgehaald. Alle spullen moesten mee en we kunnen lekker uitslapen, omdat er studiedag is woensdag.

Ons kampdag was heel erg leuk!