Thuisonderwijs, omdat we niet naar school mogen.

Een compleet nieuwe situatie i.v.m. het corona-virus.

De eerste stap was om een online omgeving in te richten. Dit is gelukt, maar ook hier blijven leerlingen en leerkrachten in leren.
Veel dingen zijn nieuw en worden ontdekt. Hier hebben we in een korte tijd een geweldige slag in geslagen met zijn alle! Dank hiervoor!

Het team zich ook gaat houden aan de aanbevolen richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij ook vanuit huis gaan werken. Het kan zijn dat individuele leerkrachten op school zullen zijn om nieuwe instructiefilmpjes te maken. De deur van de school gaat op slot. Wij gaan goed voor onszelf en onze gezinnen zorgen en proberen om zelf ook gezond te blijven zodat wij -wanneer de scholen weer open mogen-, de kinderen weer les kunnen geven.

Voor u als ouders/verzorgers gaat er waarschijnlijk ook een hele nieuwe wereld open. Kinderen die ineens de hele dag thuis zijn en die thuis aan school moeten werken. Een situatie die we nog niet eerder meegemaakt hebben.

Laten we met zijn alle goed voor elkaar zorgen!
Hopelijk zien we elkaar snel weer op het schoolplein in goede gezondheid!

Namens het team van de Lubertischool