Kerstdiner op de Lubertischool

Wat een knotsgezellige avond hebben we gehad met zijn alle! De hal was gezellig versierd en alle tafels waren prachtig ingedekt.
We hebben genoten van een ruime keuze aan lekkernij. De ouders hadden dit weer goed voor elkaar. Er was van alles:
gehaktballetjes, knakworstjes, kaas, poffertjes, pizza, soep, pasta, verschillende soorten brood met smeersels, om het over de toetjes nog maar niet te hebben.
In 1 woord; geweldig! Na het kerstdiner heeft groep 6,7,8 een kerstmusical opgevoerd.

Het verhaal ging over een keizerin die HET kerstverhaal wilde horen. Alleen alles wat aangedragen werd was niet wat de keizerin wilde horen.
De kinderen hadden zelfs een prentenboek verfilmd en ook deze werd aan de keizerin gepresenteerd! Gelukkig aan het eind van het verhaal was de kerstgedachte de keizerin duidelijk geworden. Er werd afgesloten met een mooi lied; "Kerstmis is meer.."

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!