De Ouderraad van de Lubertischool is er voor ouders én leerlingen. Een belangrijke taak van de OR is de belangen van ouders en kinderen vertegenwoordigen en onder de aandacht brengen bij medewerkers van de Lubertischool en/of de Medezeggenschapsraad.

Leden van de Ouderraad zetten zich extra in voor 'hun' school. Dit doen zij door verschillende activiteiten te organiseren rondom Sinterklaas, Kerst, Pasen en regelen zij de organisatie van verschillende themafeesten verdeeld over het schooljaar. Dit alles doen zij in samenwerking met medewerkers van de Lubertischool.

Daarnaast int de Ouderraad jaarlijks de ouderbijdrage die iedere twee jaar wordt vastgesteld in overleg met de Lubertischool. De OR beheert de budgetten voor schoolreisjes en de verschillende festiviteiten gedurende het schooljaar.

Jaarlijks houdt de OR een vergadering waarbij alle ouders/verzorgers van harte welkom zijn. Op deze avond worden de jaarrekeningen en de begrotingen behandeld en wordt een inhoudelijk verslag gegeven van de activiteiten van het afgelopen jaar. Deze jaarvergadering wordt vooraf aangekondigd in de nieuwsbrief van de Lubertischool.

Huidige leden van de Ouderraad:
Theresia Veldman - voorzitter
Marjon van de Reijken – penningmeester
Eva-Lotta Buijs - secretaris
Alexander Hillen - buitendienst
Birgit Broβmann
Sarina Schuijl
Job van der Ploeg

Als u vragen en/of opmerkingen heeft voor de Ouderraad, kunt u contact opnemen via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.