Vorig schooljaar zijn we gestart met een groep 1/2/3. We doen heel veel samen, maar er zullen ook momenten zijn dat alle jaargroepen op hun eigen niveau aan het werk zijn. Groep 3 heeft veel instructiemomenten, terwijl groep 1/2 aan hun ontwikkeling werkt tijdens speel-/werktijd, zoals we dat noemen, of tijdens kringactiviteiten. Groep 2 kan bij instructies van groep 3 aanhaken en andersom. Groep 2 zal net als groep 3 ook wel eens een verwerkingsopdracht zelfstandig op het leerwerkplein maken. Zo kunnen zij alvast een beetje wennen aan de manier van verwerken zoals dit in hogere groepen gaat. 

In groep 1/2/3 werken we met thema‚Äôs, samen met de kinderen bedenken we wat we nodig hebben in de klas en wat we hier de komende tijd over willen leren. In de groep heeft groep 3 een stilwerkplek en is de klas zo ingericht dat er rustig gespeeld en gewerkt kan worden in de andere hoeken. Zo is er bijvoorbeeld ook een taal en een rekenhoek voor alle kinderen van de klas. 

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkt meester Jeroen in de groep, op de dinsdag is dit juf Hanneke. Juf Martina zal de hele week een gedeelte als leraarondersteuner in de groep aanwezig zijn. Juf Rosa loopt stage op maandag en dinsdag. 

We gaan er weer een leuk jaar van maken!

 123