Hanneke, juf van groep 1/2/3
Hoi, ik ben Hanneke en 30 jaar oud. Ik woon in Den Burg met mijn man, Rob, en er is een kindje onderweg. Ik loop ondertussen al wat langer mee op de Lubertischool. In 2012 heb ik mijn diploma behaald en kon ik hier op school wat invallen, gelukkig mocht ik daarna blijven! Ondertussen heb ik alle kinderen al lesgegeven. Dat is het leuke, iedereen kent elkaar op de Lubertischool. Als ik niet op school ben heb ik genoeg andere dingen die ik leuk vind om te doen. Ik hou van creatief bezig zijn, maar hou ook van actieve dingen. Ik vind het heerlijk om boompje te klimmen te schaatsen of juist te karten, en vaak win ik dan ook nog! Verder volleybal ik ook één keer in de week. Mijn lievelingseten is pannenkoeken, maar pizza vind ik ook zo lekker! Ik hou van bordspelletjes, kaartspelletjes, vanalles en ben dan heel fanatiek!

Jeroen, meester van groep 1/2/3
Ik ben Jeroen en ik ben 40 jaar jong. Ik woon in Den Burg samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben nog niet zo lang aan het werk op de Lubertischool. Sinds 1 maart ben ik weer in het onderwijs aan het werk als leerkracht in de invalpool. Ik zeg weer, omdat ik al eerder voor de klas stond, maar daarna geruime tijd als timmerman aan het werk ben geweest, Komend schooljaar zal ik in groep 1/2/3 voor de klas staan. Verder ben ik naast leraar ook brandweerman bij de vrijwillige brandweer hier op ons mooie eiland Texel. Het is heerlijk om samen met de anderen te oefenen. Het is fijn als je mensen kan helpen bij brand, ongelukken en andere nare dingen. Ik vind heel veel dingen leuk of interessant. Ik maak muziek, ik sport en ga heel graag karten of op een andere manier racen. Verder is de brandweer ook een soort van hobby. Als je me vraagt wat ik het lekkerste eten vind dan zal ik altijd boerenkool met rookworst zeggen, HEERLIJK!

 combigroep123

 

Nicoline, juf van groep 4/5
Ik ben de leerkracht in groep 4-5. Dit doe ik vier dagen in de week. De andere dagen geniet ik van het eiland met mijn man en mijn dochter van 8 jaar oud. Dit doe ik o.a. in mijn strandhuisje op de mooiste plek van Texel: paal 33 en wij maken graag wandelingen door de natuur. Zeker in de winter wanneer het eiland heerlijk rustig is. Na mijn jeugd in de stad Rotterdam heb ik veel gereisd en gewerkt op parachute-centra in Europa. Na tien jaar werd het tijd voor een vaste plek. Ik was ondertussen 28 en ben met mijn huidige man op Texel terecht gekomen. Ik heb toen naast mijn werk in de horeca, de PABO voor volwassenen gevolgd. Ondertussen ben ik zo’n tien jaar werkzaam in het onderwijs op Texel met ervaring in alle jaargroepen.

Janice juf van groep 4/5 en juf van groep 6/7/8
Ik ben Janice en ben 33 jaar oud. Ik woon in Den Burg. Sinds een jaar werk ik weer in het onderwijs nadat ik 9 jaar horecawerk heb gedaan. Vorig jaar heb ik voor het eerst een heel jaar voor groep 6,7,8 gestaan op donderdag en vrijdag. De Lubertischool is een warm welkom geweest voor mij. Ik werk op woensdag een dagje in groep 4/5 en op donderdag en vrijdag in groep 6/7/8. Daarnaast werk ik nog 1 dag I-Coach waarbij ik van alles met computers en lesgeven mag doen. Als ik thuis ben let ik niet op spellingsfouten, behalve als ik zelf mijn kaarten maak met handletteren. Ik mag graag knutselen, tuinieren en boeken lezen. Als je mij kwijt bent kan het zomaar zijn dat ik op het strand ben, want dat is de heerlijkste plek die ik me kan bedenken op Texel. Ik zit bij de handbalvereniging waar ik 1 keer per week train en wedstrijden speel. Ik mag graag een spelletje doen, misschien ben ik hierin wel fanatieker dan juf Hanneke!

Eloise, juf van groep 6/7/8
Ik ben Eloise. Samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Den Burg. Daar lees ik graag een spannend boek of test ik nieuwe recepten uit. Dan zitten we met zijn vieren aan tafel te eten, te proeven en te keuren. Soms komt een recept in het kookschrift, soms wordt het wat aangepast en soms wordt het weggestemd.  In mijn vrije tijd maak ik graag lange  wandelingen. Als sport doe ik aan ballet, zumba en modern dansen. Maar eigenlijk vind ik alle dansvormen leuk om te doen. Komend jaar geef ik voor het negende jaar les op de Lubertischool. Hiervoor gaf ik les op 2 andere scholen maar altijd aan de groep 7 en 8. Nu vind ik groep 6 erbij ook heel erg leuk. Het is soms druk maar het voelt wel heel gezellig, we zijn met zijn allen een klas maar ook een school. Dat vind ik echt bij de Lubertischool horen. 

kidsgroep 4 8

 

 

Inge, schoolleider van de Lubertischool
Ik ben Inge. Ik ben de trotse moeder van Milan (23) en Luna (21) die beiden niet meer thuis wonen. Ook ben ik de trotse oma van Lucy (2) die in New Orleans woont. Zelf woon ik in Den Burg, soms alleen en soms met mijn partner. In 2007 ben ik op Texel komen wonen en op de Lubertischool komen werken. Na een aantal omzwervingen over het eiland (Durperhonk - Bruinvis - plusgroepen begeleider) ben ik sinds 2015 weer werkzaam op de Lubertischool. Eerst als leerkracht, later als leerkracht en locatieleider en sinds het schooljaar 2018-2019 alleen nog als schoolleider. Ik vind mijn huidige werk enorm leuk om te doen. Maar… ik mis het werken met de kinderen in de klas nog steeds. Bij overpeinzingen en moeilijke beslissingen ga ik veel de klassen in. Dit helpt mij om na te denken en stil te staan bij wat goed is voor de kinderen.In mijn privéleven lees ik graag, vooral spannende thrillers. Ik spreek graag af met mijn kinderen en vrienden om samen te eten en bij te praten. Ook ben ik met enige regelmaat in De Balcken te vinden. Ik ga graag op reis. Hoewel ik liever niet te vaak naar dezelfde plek op vakantie ga, koop ik geregeld een ticket naar New Orleans om Lucy te zien.

Martina, leraarondersteuner van de Lubertischool
Ik ben Martina en ik woon sinds anderhalf jaar bij mijn vriend in De Koog. Heerlijk vind ik het hier om een wandeling door het bos en over het strand te maken want je kunt hier alle kanten op. Daarnaast vind ik het leuk om lekker in de tuin bezig te zijn. Ik doe aan volleybal. Voornamelijk recreanten training, maar ik doe ook wel eens mee in de eilandcompetitie. Ondertussen werk ik zo’n tien jaar in het onderwijs op Texel. Ik heb hier al heel wat scholen van binnen gezien. In het begin als onderwijsassistent en nu als leraarondersteuner, wat onder andere inhoudt dat ik ook meer instructies mag geven. Ik combineer al jaren mijn werk op school met bediening in een restaurant. Dat is weer een heel andere tak van sport, maar ook zo leuk om te doen. Hierdoor heb ik ontdekt dat ik uit eten gaan ook een hele fijne hobby vind!

Chloé, IBer van de Lubertischool
Ik ben Chloé Zuidewind, ben 25 jaar en woont in Oudeschild met mijn man en 2 kinderen. Ik ben de intern begeleider en coördineert alles wat met leerlingzorg te maken heeft. Ik leer kinderen het liefst dat je allemaal verschillend bent en zoekt graag samen met het kind, de ouders en de leerkrachten naar de manier waarop het kind zich het beste kan ontwikkelen.