De school staat onder leiding van locatieleider Inge Lekkerkerker, zij staat op maandag en dinsdag voor groep 3-4-5 en op de overige dagen is zij op school aanwezig voor directietaken. Bent u geïnteresseerd om eens een kijkje te nemen op onze school, neem dan contact op met Inge. Dit kan door haar te mailen op: lubertischool@schooltij.nl of door te bellen met 0222-317778. Wij hopen u graag te zien op onze school.

Gym:
De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben iedere maandagmiddag en vrijdagochtend gym van Annemarie Nijkoops. De gym wordt gegeven in gymzaal De Hof. De kinderen van groep 1-2 krijgen gym van de eigen leerkracht in de ‘Kikkersloot’ (de gymzaal op school).

Muziek
Om de week krijgen de leerlingen op dinsdag muziekles van Mariken Stoverink. Zij begeleidt de leerlingen bij het aanleren van liedjes, zij maakt tijdens de lessen vaak gebruik van instrumenten en dans.
Groep 5-6 heeft om het jaar IVM (instrumentale vorming muziek) en maken hierbij kennis met verschillende muziekinstrumenten.