Sinds de herfstvakantie werken we met een groep 3/4/5. In onze groep zitten 26 kinderen; ; 10 kinderen in groep 3, 12 in groep 4 en 4 in groep 5. We hebben een stamgroep 3/4/5. We starten de dag gezamenlijk. Rond 9 uur ’s ochtends gaan de kinderen van groep 3 naar hun eigen instructielokaal. Vanaf de lunch zijn alle kinderen weer in de stamgroep te vinden.

We hebben maar liefst 4 juffen in onze groep. Juf Anina en Juf Inge zijn in de stamgroep 3/4/5. Juf Hanneke en Juf Hannie werken in de ochtend met de kinderen van groep 3. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat alle groepen op hun eigen niveau les krijgen.

Werkdagen:
groep 3-4-5
juf Inge: maandag, dinsdag
juf Anina: woensdag, donderdag en vrijdag

ochtend groep 3:
juf Hanneke: maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend
juf Hannie: woensdag-, en donderdagochtend

Elke maandagmiddag en vrijdagochtend gaan de kinderen gymmen in De Hof bij juf Annemarie. Eén keer in de twee weken krijgen de kinderen op dinsdagmiddag muziekles van juf Mariken. De kinderen kijken hier altijd enorm naar uit. Op donderdagmiddag staat er een creatieve activiteit gepland. Juf Anina wordt dan bijna altijd geholpen door oma Ria.