Sinterklaas
Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer op het eiland aangekomen. Hij heeft de kinderen van de Lubertischool gelukkig horen zingen, want voor alle kinderen was er maandagochtend iets lekkers in de schoen!

a.s. Zondag komt Sinterklaas naar De Hof!

Sinterklaas en zijn hulppieten in groep 1-2
In groep 1-2 is er een pepernoten- en chocoladeletterbakkerij en een echte pakjeskamer! De hele dag lopen er hulppieten door de school, ze zijn druk bezig met alles waar Pieten de hele dag mee bezig horen te zijn!

regen….. regen…. regen…. regen… (echt de HELE dag REGEN!)
Wat doe je dan met ruim 20 stuiterende kleutertjes? Juist, je maakt een ‘regenpak’ en gaat genieten van de regen!

Acrobatiek in de gymzaal

Geniet!!

Sint- Maarten
Sinterklaas en zijn Pieten zijn alweer in het land, maar nog niet zo lang geleden liepen de kinderen met mooie, zelfgemaakte lampionnen door het dorp te zingen voor wat lekkers. Op school werden deze lampionnen gemaakt. De kinderen mochten een keuze maken  uit veel verschillende lampionnen en dat resulteerde in een gezellige donderdagmiddag waar alle groepen door elkaar werkten. Gelukkig was er genoeg hulp, waardoor de middag soepel verliep en iedereen een mooie lampion had.

Kijkmiddag
Donderdag 9 november was het kijkmiddag op de Lubertischool. De school (de kinderen) opende haar deuren en iedereen was welkom. Veel ouders en andere belangstellenden kwamen een kijkje nemen in de school. De kinderen verzorgden de koffie, lieten hun werk zien en gaven een rondleiding door de klassen. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer.

Tuindag
Wat zijn we toch blij met alle hulp die er wordt aangeboden! Ook op de tuindag was er weer voldoende hulp aanwezig waardoor het om de school weer netjes is! Dank jullie wel!

En een paar weken eerder werd het gras al gemaaid door een ‘nieuwe’ vader in school, wat een lief gebaar!