Schoolreisje groep 4-5
Op woensdag 27 november zijn groep 4 & 5 op schoolreisje naar Hoenderdaell geweest. Op dit landgoed hebben we een veel dieren gezien. De kinderen hebben de maki’s en de lori’s gevoerd. Dit vonden de meeste kinderen heel erg leuk! Verder hebben we gezien hoe de leeuwen jagen. Met de lunch hebben we heerlijke patatjes gegeten en een ijsje toe.
Op de terugweg was er nog een verrassing op de boot. We mochten mee naar de stuurhut. Hier hebben we uitleg gehad over de boot en daarna zijn we over het dak naar de andere stuurhut gelopen. In deze stuurhut werd echt gewerkt en we hebben gezien hoe de boot de haven in vaart.
Het was een geslaagd schoolreisje!

Kamp groep 6-7-8
Wat hebben we genoten!

Zie hier het kampboekje dat groep 6-7-8 heeft gemaakt van het fantastische kamp!

Downloaden 2017-oktober-kamp.compressed.pdf (PDF, Onbekend)

Bedankt sponsors!!
– voor het rijden heen en weer naar kamp!
– voor het vleesĀ op de barbecue!
– voor de kleine boodschappen op kamp
– voor de heerlijke koffie en thee!
– Voor de lekkere ijsjes!

Opening Kinderboekenweek
De leerkrachten hebben afgelopen vrijdag de Kinderboekenweek 2017 geopend doormiddel van een griezelig toneelstuk! Deze week staan veel opdrachten in het teken van de Kinderboekenweek: griezelen!

Groep 3 leert in het bos! Wat staat onze school toch in een mooie omgeving!

Leerlingen leren van en met elkaar.

De verkiezing van de leerlingenraad

Groep 3-4-5 Love Texel!