Afscheid groep 8!
Ieder jaar is het weer moeilijk, een leuke club kinderen gaat onze school verlaten! Wij wensen jullie allemaal een mooie toekomst toe! Bedankt voor alle mooie jaren op de Lubertischool.

Luberti festival!
Wat hebben de kinderen (juffen en ouders) vandaag onwijs genoten van een super laatste speldag. De kinderen mochten in groepjes aan het werk, jong en oud door elkaar. De kinderen konden springen op het springkussen, dansen op het podium met muziek van DJ SPEXJAM en de dansmoves van IVY, een shirt pimpen, cocktails maken, twister spelen, geschminkt worden en waterspelletjes doen. Tussendoor werden de kinderen voorzien van heerlijke fruitspiesjes, broodjes hamburgers en een lekker ijsje.
Het hoogtepunt van de ochtend was de schuimparty! (de foto’s zeggen meer dan genoeg!)
Wat heeft de ouderraad zich weer fantastisch ingezet, met hulp van andere ouders en opa’s en oma’s, werd er een super eindfeest neergezet!

Groep 3 t/m 6 naar de Krassekeet
Dinsdagochtend prachtig weer!
Groep 3/4 en 5/6,  mochten naar ‘t Wad. Wat een bofkonten!
Eerst werden er in de gang van het gemaal krabben gevangen. Voornamelijk waren dit mannelijke krabben. Dat kun je zien aan het vuurtorentje onderop de krab.
Juf Femke van Ecomare vertelde ons over de voortplanting van krabben. Wisten jullie dat een mannetjes krab in zijn vuurtorentje twee piemeltjes bewaart?
Dit luikje/vuurtorentje opent wanneer hij gaat vrijen met een vrouwtje.
Als het lijfje van een krab te krap wordt dan….
We hebben zoveel geleerd!
Na het vangen van de krabben gingen we ‘t Wad op.
Daar leerde we over pieren, heremietkreeften, garnalen en de bodem van ‘t Wad.

Een beetje geurend en nat vertrokken we weer naar school. Een geweldige ochtend voor iedereen!
Wat is ‘t Wad een prachtig stuk natuur!

Bedanken van de ouders
Zonder de hulp van alle ouders, opa’s en oma’s en andere vrijwilligers kunnen wij niet op onze school!
Dank jullie wel!! Team Lubertischool!

Groep 7&8 Boerenklasse

Met groep 3t/m 8 naar het bos
Geen gym op donderdagmiddag, gelukkig hebben we een prachtig bos in onze achtertuin, heerlijk spelletjes gespeeld!

Texelse vakantiekaart 2017

Stichting Young 4 Ever start woensdag 19 juli met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart. Vanaf 15.00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De kaart is op de verkoop dag € 30,-. De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van te voren te reserveren.

De Texelse vakantiekaart bevat 6 bonnen, waardoor kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 3 september 2017 gebruikt worden.

Dit jaar hebben we meer dan 35 activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, bonte belevenis, paardrijden, bioscoop, chocolaterie, bowlen, beeldhouwen, surfen, luchtbuksschieten, catamaranzeilen, power kiten, raften, doenes, flora, zwemmen, naailes, golfen, fotoworkshop, garnalenvissen, Texel Zoo. Er zijn zelfs een aantal activiteiten helemaal gratis op vertoon van de vakantiekaart, zoals tennissen en een bezoek aan Ecomare, Kaap Skil of de Oudheidkamer.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Sandra van de Water 06-33178463 sandra@young4ever.nl of Berber Kruger 06-44083613 info@young4ever.nl

Downloaden Folder-TVK-2017.pdf (PDF, Onbekend)

Team Lubertischool wenst u allemaal een super fijne vakantie toe!

2 gedachten over “Wadlopen, afscheid groep 8, laatste speldag

1. Super leuke foto’s wat weer een feest.Volgens mij heeft iedereen genoten .Top.

2. Wat een stralende foto’s , het plezier spat eraf ! Fijne vakantie allemaal .