Sail
Woensdag 21 juli waren er activiteiten georganiseerd voor alle Texelse basisscholen rond het evenement Sail. De groepen 3 t/m 8 van de Lubertischool gingen naar de haven van Oudeschild om een bezoek te brengen aan Kaap Skil en een VOC schip te bezoeken. Alle groepen 5&6 van de Texelse basisscholen voerden gezamenlijk één musical op.

De groepen 3 t/m 6 werden met de bus opgehaald bij school

Groep 1-2 zwaait de groepen 3 t/m 8 uit!

De leerlingen van groep 5-6 worden geïnterviewd door het Jeugdjournaal.
helaas is het leukste gedeelte niet te zien tijdens de uitzending.

gr. 3 t/m 6 op een VOC schip

Groep 5-6 doet een klein stukje van de musical van alle groepen 5&6

Groep 1/2 was deze vanochtend helemaal alleen op school. Maar dat was niet erg, hoor. Integendeel! Nadat we iedereen hadden uitgezwaaid hadden de kleuters de hele school voor zich alleen!
Dus hebben we heerlijk op het grote plein gespeeld met de fietsen, karren en onze nieuwe skelter.
En: verstoppertje gedaan in alle lokalen, spannend!!
Al met al hebben ook wij een bijzondere ochtend gehad.

Schoolkamp gr. 7&8
Groep 7&8 is van woensdag 21 t/m vrijdag 23 juni op schoolkamp naar De Krim geweest.

dag 1:
Heerlijk eerste dag gehad. Veel gefietst, tenten opgezet (goede samenwerking), fanatiek potje slagbal gedaan en lekker pasta gegeten. Daarna natuurlijk corvee en als afsluiting van de dag een nachtspel.

tekening van kamp

Downloaden 20170629120708936.pdf (PDF, Onbekend)

Bibliotheekbezoek
Groep 1-2, groep 3-4 en groep 5-6 zijn afgelopen dinsdag naar de bibliotheek geweest voor een kennismaking met Juliette de Wit. Juliette is bekende illustrator en striptekenaar in onder andere de bekende boeken van Spekkie en Sproet.

Juliette vertelt groep 3-4 over een kleurboek dat zij heeft gemaakt. Een heel interessant boek dat je meer leert over Nederland, provincies, enz.

Groep 1-2 bij Juliette de Wit

MR vergaderingen
De notulen van de afgelopen vergaderingen staan online op de website onder het kopje MR/GMR