schoolreisje groep 1&2
Groep 1/2 is op schoolreisje geweest! We begonnen bij de Slufter waar we met schepnetten en op blote voeten in het water op zoek zijn gegaan naar krabbetjes en visjes. De meeste kinderen  gingen lekker het water in, maar sommigen bleven liever langs de kant staan opletten.  In de speeltuin bij het Slufter Café hebben we patat gegeten. De dag hebben we afgesloten in het bos met schminken, hutten bouwen, schommelen, over bruggetjes klimmen, vissen en nog veel meer. Wat was het een schitterende dag! 

   

Super leuke sfeerimpressie in de onderstaande film!  (door Eva- Lotta)

atletiekochtend groep 3&4
Groep 3/4 had afgelopen vrijdag atletiekochtend. Op de atletiekbaan deden we de onderdelen verspringen, estafette, duurloop, hordeloop, kogel stoten en speerwerpen. En wat een atletiektalenten de kinderen uit de Koog. Daarbij hielpen ze elkaar ook nog eens super goed en was het gezellig. Een val, dat brandt erg die baan!
Terug op school vielen we met ons neus in de boter: brandalarmoefening! En dat alles in een toetsweek met Avondvierdaagse.

             

Brandoefening
Vrijdag aan het einde van de ochtend werden de leerkrachten en leerlingen opgeschrikt door het brandalarm. Allemaal veilig buiten bleek het gelukkig om een oefening te gaan en konden de lessen snel weer worden hervat.

 

 

Avondvierdaagse 2017
De avondvierdaagse zit er weer op! Een grote groep kinderen liep namens de Lubertischool mee. Aan het einde ontvingen alle kinderen een medaille en op school werden ze nog eens getrakteerd op een overheerlijk bakje patat.


Bouwdorp

Persbericht bouwdorp 2017

In de weken van 24 & 31 juli 2017 worden op het bouwdorp terrein achter zwembad Molenkoog 2
weken bouwdorp georganiseerd door stichting Young 4 Ever. Bouwdorp is voor Texelse kinderen van
6 jaar t/m groep 8 van de basisschool.
Op bouwdorp wordt met de kinderen een dorp van hout gebouwd met als thema dit jaar:
Zeehelden & Piraten . Er wordt niet alleen gebouwd, maar er worden ook spelletjes gedaan,
geknutseld en muziek gemaakt. Op donderdag mogen de ouders komen kijken (14:30 -15:30 uur)
naar de bouwwerken die de kinderen hebben gemaakt en kunnen de kinderen ‘s avonds blijven eten.
Tot slot is er die dag nog een coole disco of avondspel.
Op woensdag 28 juni vanaf 14.00 uur kunnen kinderen worden aangemeld via de website:
www.young4ever.nl.

Deelname aan één van de bouwdorp weken kost € 50,00 p.p. (incl. eten + disco of avondspel op de donderdag!)

Mensen en/of bedrijven die materialen (mooi timmerhout, pallets, verf, knutselspullen, kleden, schmink, verkleedkleren etc.) willen sponsoren aan bouwdorp en/of spullen hebben rondom het thema “Zeehelden & Piraten” kunnen de kinderen daar heel blij mee maken. De materialen kunnen aan de kinderen meegegeven worden tijdens de bouwdorp weken of u kunt contact opnemen met Nils Veldhuis via tel 06-26012515 of nils@young4ever.nl. Uw (bedrijfs)naam krijgt dan in ieder geval een plekje op de website. Eventuele andere vermeldingen van uw (bedrijfs)naam en/of logo worden verder in overleg met u bepaald.

Toelage voor kinderen
Huishoudens met een laag inkomen en één of meer schoolgaande kinderen kunnen voor deelname aan bouwdorp bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente Texel. (Bekijk toelage maatschappelijke participatie op de website van Gemeente Texel.) De kosten moeten niet uit andere bron kunnen worden verkregen.
Informatie hierover kunt u krijgen bij Gemeente Texel (tel:140222).

Vrijwilligers
Tevens zoeken we nog vrijwilligers en/of stagiaires. Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Ben je beschikbaar van zaterdag 22 juli t/m zaterdag 29 juli (week 1) en/of zaterdag 29 juli t/m zondag 6 augustus (week 2)?, heb je affiniteit met kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk kinderen een onvergetelijke week te bezorgen? Meld je aan viawww.young4ever.nl/activiteiten/bouwdorp of vraag meer info bij Nils Veldhuis via nils@young4ever.nl
of bel 06-26012515
Wat krijg je ervoor terug: heel veel gezelligheid, een slaapplaats (indien nodig), eten en drinken, een
leuk aandenken, een super leuke groep vrijwilligers en mega blije kinderen.

 

Downloaden Poster-Bouwdorp-2017-PDF.pdf (PDF, Onbekend)


Lasergametoernooi
Na het geweldige succes van de 1e editie komt er een vervolg. Op zaterdag 24 juni vindt de 2de editie van het lasergametoernooi plaats op Vakantiepark De Krim. Aanmelden kan vanaf 10 jaar via de website, www.buurtsportcoachtexel.nl. Dit kan individueel of als team van maximaal 5 personen. De entreekosten zijn 5 euro p.p. Daarnaast zijn er erg leuke prijzen te winnen. Geef je dus snel op!

Downloaden lasergame.pdf (PDF, Onbekend)

Aan het einde van de week meer nieuws met onder andere Sail en het schoolkamp van groep 7&8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *