donderdagmiddag 12 mei
Groep 1/2 heeft een wandeling rondom de school gemaakt en alle verkeersborden bekeken die er zijn. En dat waren er best veel!!
Daarna waren we in het speeltuintje van de camping beland. Daar hebben we heerlijk gespeeld. Al met al was het een topmiddag!

groep 7/8 naar de bibliotheek
Op dinsdag 23 mei is groep 7/8 op de fiets naar de bibliotheek in Den Burg geweest. Paul Stoel heeft in een uur uitleg gegeven over striptekenen. Hij heeft simpele voorbeelden laten zien aan de kinderen. Zo hebben de kinderen bijvoorbeeld geleerd hoe je een hand, hoofd of heel poppetje kan tekenen. We hebben de schetsen mee naar school genomen, dus wie weet zit er binnenkort een stiptekenaar in groep 7/8!

Buiten gymmen
De eerste buitenlessen zijn door juf Sandra weer gegeven! Heerlijk, sporten in de buitenlucht!

Jumbo spaarpunten
Alle materialen die de leerlingenraad besteld heeft van de Jumbo spaarpunten zijn binnen, zie hier ook foto van groep 5-6 die aan het bouwen is met Crazy Forts.

5 minuten tijd over
Heerlijk! Hier in groep 3-4 wordt er met de heupjes geschud, even tijd voor ontspanning!

Lubertitheater groep 5-6
Vorige week was het de beurt aan groep 5-6 om een spetterend theater neer te zetten. Leuk om te zien dat de kinderen iedere keer ‘groeien’ op het podium!