Koningsspelen
Gisteren werden er op veel scholen de Koningsspelen georganiseerd. Op onze school hadden de leerlingen van groep 7&8 spelletjes georganiseerd voor de groepen 5t/m8. Groep 5/6 heeft zicht ontpopt tot ware groepsleiders en gingen samen met de onderbouw de spelletjes spelen.

Sportieve sfeer, veel lachende gezichten, muziekje op de achtergrond, kinderen in het oranje en het groepsgevoel was op en top aanwezig.
–> kortom, een zeer geslaagde ochtend! Geniet van de foto’s.

Dans KvK
Okikdoki, de dans voor de Koningsspelen is uiteraard ook gedraaid in de hal en hier werd door de kinderen enthousiast op gedanst.

Lubertitheater groep 3-4

De ochtend werd geopend door een Koninklijk Lubertitheater van groep 3-4

Verkiezingen groep 7&8
Toen de Tweede Kamer verkiezingen waren hebben we veel gesproken over hoe dat werkt in Nederland en waarom dat zo georganiseerd wordt. Groep 7/8 wilde  zelf ook wel eens stemmen en/of verkiezingen organiseren.  Dus mochten alle kinderen een partij oprichten en  een partijprogramma schrijven voor een middag. De NLD won uiteindelijk en had een super leuke speurtocht georganiseerd.  Echte puzzel aanwijzingen, originele vragen en hard lopen leidde naar de locatie waar we spelletjes gingen spelen.  Terug in de klas nog wat lekkers en nog even gezellig napraten.

Opruimen groep 1&2
De klas van de kleuters moest afgelopen donderdagmiddag helemaal leeg omdat er een nieuwe vloer in komt tijdens de vakantie. Juf Ellen was super blij en trots met alle hulp van de kinderen.

Namens het team van de Lubertischool wensen wij iedereen een fijne vakantie!