De paashaas bij groep 1-2
Vandaag is de paashaas langs geweest in groep 1-2. De groep van juf Ellen had de peuters van Olleke Bolleke ook uitgenodigd om mee te helpen zoeken. Er werden heel veel paaseieren gevonden, natuurlijk mochten de kinderen ook een paar eitjes meenemen. Gelukkig voor de rest van de groepen kwam de paashaas ook nog even langs voor iets lekkers.

Let op: a.s. zondag 16 april (1e Paasdag) organiseert de dorpscommissie het jaarlijkse eieren zoeken in het bos. De kinderen verzamelen om 12.00 uur op het dorpsplein!

Ook in de andere klassen is de paashaas even langs geweest.

IMV concert
Afgelopen vrijdag werd in de Katholieke Kerk van Den Burg het gezamenlijke IMV (Instrumentale Muzikale Vorming) opgevoerd door de groepen 5&6 van de Texelse basisscholen. Met 120 kinderen hadden de kinderen 45 minuten om de geoefende liedjes met het hele concert voor te bereiden en daarna gingen de deuren open voor alle belangstellenden.

Palmpasenoptocht
Afgelopen vrijdag was er op school de gelegenheid om palmpaasstokken te maken, veel kinderen waren enthousiast aan het knutselen. En wat was er veel enthousiasme zondag bij de optocht!

Samen lezen
De kinderen lezen iedere dag een boek uit de boekenkast, die zij zelf hebben gekozen. In de middag mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen lezen. Veel kinderen maken de keuze om samen te lezen in een samenleesboek.