Let op!!!

Vrijdagmiddag 7 april Palmpasenstokken maken op de Lubertischool

Downloaden Palmpasenoptocht.pdf (PDF, Onbekend)

paaseieren zoeken

Downloaden Eieren-zoeken.pdf (PDF, Onbekend)

luizen
Op school is hoofdluis geconstateerd. Controleer uw kind regelmatig en wees alert!

spelletjes in groep 1-2
Iedere woensdagochtend organiseert juf Ellen een spelletjesmoment in groep 1-2. Ouders, opa’s en oma’s of bekenden komen een groepje kinderen begeleiden bij het spelen van een spelletje.

Plaspillen
Afgelopen vrijdag werden de kinderen van de groepen 1 t/m 8 in de hal bij elkaar geroepen. De schoonmaakster had er genoeg van, vaak wordt er naast het toilet geplast door de kinderen. Om te voorkomen moesten de kinderen allemaal een medicijn nemen in de vorm van een pil, uiteraard registreerden de leerkrachten welke pil er door welk kind werd genomen. Aan de hand van een meetstrip konden de leerkrachten de zuurgraad van de urine van de leerlingen herkennen. De meetstrip wordt in de urine gehouden en dan komt de match tevoorschijn met het medicijn dat de leerlingen hadden genomen.
De pil had wel een dag inwerktijd….
(31 maart ingenomen…)