Opruimactie
Vorige week vrijdag zijn de leerlingen van de Lubertischool actief geweest met de jaarlijkse opruimactie in de natuur rond de school. Waar we drie jaar geleden een vrachtwagentje vol uit het bos haalden, werd dit nu beperkt tot een paar vuilniszakken! Hoe gaaf om te zien dat onze opruimactie toch echt effect heeft.

Als bedankje van supporter van schoon kreeg de school een echt gerecyclede knikkertegel, deze werd er meteen ingelegd door een handige vader!

‘Hoofddekseldag’
De kinderen van alle groepen hadden een beloning verdiend voor al het harde werken. Uit de ‘loei goeie ideeënbusje’ werd het idee getrokken om hoedjesdag te doen! Dit werd omgetoverd tot hoofddekseldag! Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar veel plezier hebben wij vandaag wel gehad!

Nieuw digitaal schoolbord
In het lokaal van groep 5-6 is vandaag een nieuw, touchscreen schoolbord opgehangen.
Hoe gaaf, schrijven met je magische vingers!

Snappet
Op onze school zijn we sinds een paar weken gestart met Snappet, een digitaal platform waar wij op rekenen en spellen.
Op de onderstaande foto is het leerkrachtenscherm te zien, op deze manier kunnen wij de kinderen volgen en precies zien waar zij op vast lopen, extra instructie nodig hebben of juist door kunnen gaan omdat het doel behaald is. De kinderen werken allemaal aan hetzelfde leerdoel, maar gaan veel sneller door op hun eigen niveau. Kinderen en leerkrachten zijn tot nu toe erg enthousiast! Tijdens de ouderavond op 30 maart 20.00uur geven wij hier ook een presentatie over.

Terugblik op de geslaagde theaterweek.
Van een ouder kreeg ik nog een paar leuke foto’s die ik graag met jullie wil delen.

2 gedachten over “opruimactie, ‘hoofddekselsdag’ en een nieuw digibord

1. Het ziet er allemaal heel gezellig uit. Leuk dat jullie zo lekker actief zijn !!! Complimenten !