Werken op het leerwerkplein

Snappet: vorige week zijn de leerlingen van de Lubertischool gestart met het werken met Snappet. Snappet is een onderwijsvorm die wordt aangeboden op de tablet. Alle leerlingen van de groepen 4 t/m 8 hebben een ‘eigen’ tablet in bezit waar ze op werken. De leerlingen zijn nu aan het werk met het vak rekenen. Leerlingen maken opgaven op de tablet die inhoudelijk vergelijkbaar zijn met de opgaven in het werkboek. Leerlingen krijgen direct feedback en ook de leerkracht kan tijdens de les de voortgang van de leerling en van de hele groep volgen. Snappet is leerlinggestuurd, waardoor het kan zijn dat de leerlingen, na het behalen van de groepsdoelen, aan hun eigen doelen verder gaan werken. Leerlingen en leerkrachten zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe manier van het verwerken van de opgaven.

samenwerkend leren
Twee leerlingen uit verschillende groepen werken samen aan een project over dieren.

Twee leerlingen uit groep 4 & 5 bereiden samen een boekpromotie voor.

Spokentocht
Op vrijdag  27 januari  organiseert Young 4 Ever een spannende spokentocht in het bos. Het startpunt is bij de parkeerplaats van paal 21. Deelname is GRATIS na afloop van de tocht is er de gelegenheid om in de Toekomst bij te kletsen. De griezeltocht is vanaf 19:00 uur voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen.

Om 20:00 uur start voor alle tieners en jongeren van de brugklas t/m de laatste klas voortgezet onderwijs. Om 21:00 starten de volwassenen. Van te voren opgeven is verplicht. Je kunt jezelf of je  groep van maximaal 7 teamleden opgeven via de website www.buurtsportcoachtexel.nl .

De deelnemers mogen bepalen of ze een begeleider mee willen. Dus geef je nu op als je durft!!!!!!