Sinterklaasfeest op de Lubertischool

Al twee weken was het onrustig in school, Sinterklaas had hier namelijk een lekker plekje gevonden om te blijven slapen. Sinterklaas heeft een brief aan de kinderen geschreven waarin hij vertelt dat het veel te druk voor hem is in het Pietenhuis, gelukkig mag de Sint lekker rustig bij ons op school slapen.

x xx

Ook mochten de kinderen dit jaar hun schoen zetten van Sinterklaas.

sss s

ss

Pietengym
Juf Sandra had de gymzaal omgetoverd tot een klimfestijn voor de Pieten! Met op de achtergrond een sinterklaasmuziekje genoten de kinderen met volle teugen van dit spektakel.

img_9605 img_9606 img_9607

img_9608 img_9609

5 december

Eindelijk was het zover…. Sinterklaas kwam op school, echter was dit niet het geval want de Zwarte Pieten kwamen zonder Sinterklaas aan op school. Sinterklaas had zich verslapen! Gelukkig kwam het uiteindelijk toch allemaal nog goed en hebben de kinderen een leuk feest gehad.

foto’s zeggen meer dan woorden…..

aaaaaaaaaaa    aaaaaaaa

aaaaaaa   aaaaaa aaaaa

a  aa www